Michelin

Michelin är det bästa märket när det gäller lantbruksdäck. Däcken från Michelin är markvänliga och kan användas med en lågt tryck i däcken. Dessutom borgar Michelindäck för en hög stabilitet. Michelin har ett stort sortiment av traktordäck och däck till lantbruksmaskiner.

Heuver däckgrossist erbjuder ett komplett utbud av däck bl.a. från toppmärket Michelin. Däck till lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, lastbilar och släpvagnar är vår specialitet. Både nya och begagnade, hela hjul till slangar eller ventiler. Vilken typ av Michelindäck du än är ute efter till din kund hittar du dem hos Heuver.

Michelin är det bästa märket inom lantbruksdäck. Däcken från Michelin är markvänliga och kan användas med en lågt tryck i däcken. Dessutom borgar Michelindäck för en hög stabilitet. Michelin har ett stort utbud av traktordäck och lantbruksdäck.

Vårt utbud av lantbruksdäck från Michelin

• Lastbilar: dessa Michelindäck håller väldigt länge, på grund av möjligheten att förnya slitytan (Michelin Remix), och är mycket energisnåla och mycket säkra.
• Lantbruk: Lantbruksdäck från Michelin har en hög stabilitet, är markvänliga och går att använda med lågt tryck i däcken.
• Entreprenad: de radiala entreprenaddäcken från Michelin sätter trenderna. Dessa däck har en optimal dragkraft, känns bekväma att köra med och förminskar bränsleförbrukningen.

Mer information och beställning

Vet du vilka Michelindäck du behöver? Besök då vår webbutik och se vårt stora utbud. Vill du veta mer om det utbud av Michelindäck som Heuver erbjuder? Ta då kontakt med våra experter och be om råd. Heuver vill gärna bli din affärspartner.