Barkley

Förhållandet pris/kvalitet har under de senaste åren blivit allt viktigare. Med däcken från Barkley kan vi garantera hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris och med ett stort utbud av storlekar och profiler från en betrodd tillverkare. När det gäller entreprenaddäck ligger vårt fokus på däck till midjestyrada dumprar, hjullastare och hjulschaktare.

Om Barkley

I Asien är Barkley en av de 5 viktigaste däckproducenterna. Barkley är ett märke i Hopeway Holdings Ltd. och grundades i mitten av 1970-talet i Weihai, beläget vid Gula havet i östra Kina. Den årliga produktionen är cirka 40 miljoner däck. Förutom lantbruks och entreprenaddäck tillverkar Barkley lastbil- och personbilsdäck (30 miljoner). Alla däck tillverkas med hightechmaskiner (ISO9001) och är utrustade med alla de viktigaste europeiska kvalitetscertifieringarna.

Vi är övertygade om att vi tack vare införandet av Barkley redan nu har ett spännande utbud av entreprenaddäck i lagret. Det sortimentet kommer att bli allt större under de kommande åren.