Athlete Wheels

Heuver är den exklusiva importören och distributören i Europa för Athlete Wheels, det egna märket på stålhjul. Tack vare ett nytt samarbete med fabriken, en grundlig undersökning av marknaden och kundernas önskemål kan vi nu erbjuda ett hjulsortiment som håller sig till de senaste trenderna på den europeiska marknaden. Athlete Wheels-sortimentet består av kvalitativt högvärdiga stålhjul för lastbilar och släpvagnar.

Hos oss kommer kvaliteten i första rummet. Därför testas alla Athlete Wheels enligt TüV, ISO och ett saltspraytest (enligt DIN EN ISO9227) av DEKRA.

Om Athlete Wheels

Athlete Wheels tillverkar årligen mer än 20 miljoner däck i 500 olika modeller till bl.a. lastbilar och släpvagnar. För den europeiska marknaden har Heuver mer än 70 000 hjul på lager i Hardenberg (Nederländerna) och Bayreuth (Tyskland). I sortimentet ingår dessutom måtten 11.75-19.5 ET120 och 14 00-19.5 ET120 för de senaste BPW Ecodisc-axlarna. Athlete Wheels och Heuver jobbar hårt på att kunna erbjuda de senaste trenderna och framställa däck som är anpassade efter dem.

Dessutom erbjuder vi våra kunder ett komplett servicepaket: beställda lastbilsdäck kan monteras direkt på Athlete-hjulen. Om så önskas kan de skickas direkt till slutkunden.

Vill du ha mer information om vårt utbud av Athlete-hjul eller de senaste priserna? Kontakta då Truck-avdelningen så hjälper vi dig gärna!