Pirelli

Pirelli lastbilsdäck är kända världen över för det enastående förhållandet mellan pris/kvalitet. Pirelli tillverkar både lastbils och släpvagnsdäck för alla möjliga tillämpningar.

Pirelli har varit en etablerat och betrott namn inom däckvärlden i många år. Dessutom tillverkar denna tillverkare däck av alla tänkbara typer och storlekar till lastbilar och släpvagnar. Hos Heuver däckgrossist kan du enkelt beställa både Pirellidäck och många andra märken online.

Pirelli lastbilsdäck är kända världen över för det enastående förhållandet mellan kvalitet/kvalitet. Pirelli tillverkar både lastbils och släpvagnsdäck för alla möjliga tillämpningar.

Aktuellt utbud av Pirelli lastbilsdäck i webbutiken

I märkesfältet längst ner på denna sida ska du klicka på Pirelli däck om du vill se vilka däck Heuver har från Pirelli i sitt sortiment. Hittar du ändå inte den däckstorlek eller den däcktyp du är ute efter i vårt onlineutbud? Ta då kontakt med våra sakkunniga medarbetare på lastbilsavdelningen. De hjälper dig gärna att hitta rätt Pirelli-däck.

Heuver Däckgrossist för kvalitet och service

Heuver har mer än 40 års erfarenhet inom däckhandeln och är specialister på däck till lastbilar, släpvagnar, lantbruks och anläggningsfordon. Utöver kända toppmärken som Pirelli, Bridgestone och Michelin importerar vi också egna märken med väldigt attraktiva priser och en utmärkt kvalitet. Vi levererar snabbt er beställning till konkurrenskraftiga priser.