Triangle

Heuver är distributör av entreprenaddäck från Triangle i Europa, med undantag av UK och Italien. Vi får regelbundet frågor från kunder som är på jakt efter ett EM-däck som räcker gott till det dagliga arbetet men som inte är konstruerat för att uppfylla de allra strängaste specifikationerna. Eller också är kraven på hållbarhet och ett stort urval mindre viktiga än det mest omfattande sortimentet och kända märken med motsvarande produktkvalifikationer.

Triangle är ett bra alternativ till ett stort däckföretag som säljer sina däck världen över i mer än 150 länder. Vi levererar Triangle-däck till bl.a. midjestyrda dumprar, hjullastare och hjulschaktare.

Om Triangle

Triangle Tyre Co. Ltd. startade sin verksamhet i Wei Hai i Shandong-provinsen på den kinesiska kusten år 1976. Där jobbar 8 000 anställda på 4 fabriker och här tillverkar man cirka 25 miljoner däck; det handlar om lastbils-, personbils- och entreprenaddäck. Baserat på den nuvarande produktionen är Triangle en av de 10 största däcktillverkarna i världen och man undersöker nu möjligheterna till att öka produktionen till 40 miljoner däck. Forskning och utveckling görs internt och det totala programmet omfattar radial- och diagonaldäck, som alla tilldelats viktiga certifieringar.

Heuver är en av de partners som Triangle anlitat för att distribuera sina däck till en ännu större publik världen över. För närvarande har vi valt att fokusera på entreprenaddäck från detta märke. I den sektorn behöver du och slutanvändarna ett stort utbud av olika däck att kunna välja bland.