Mission & Vision

Långtgående service har varit en viktig ledstjärna allt sedan Heuver Däckgrossist grundades. Vi strävar efter en trevlig och personlig relation till våra kunder som ska känna sig helt nöjda. Det är något som vi påminner oss om varje dag. Därför har vi formulerat följande missionsuttalande.

"Den mest serviceinriktade däckgrossisten i världen."

Vad innebär det helt konkret? Våra viktigaste riktlinjer:
•Vi hjälper våra kunder en bit på vägen – Vi vill vara en partner till vår kund och investerar i en personlig relation. Kunderna kan alltid vända sig till oss med frågor. För varje produktkategori finns det ett specialteam. En outtömlig källa av mångårig erfarenhet. Vi är först och främst ett serviceföretag.
•Våra inköpsfördelar är våra kunders inköpsfördelar – Vi försöker förhandla fram så bra priser som möjligt så att våra kunder ska få ett gott konkurrensläge. Våra inköpsfördelar blir på så vis alltid en fördel för kunden som ändå kan förvänta sig samma service från oss som de vant sig vid. Tack vare våra många kontakter utomlands kan vi säkerställa detta om och om igen.
•Vi vet vad vi pratar om – En bred produktkännedom anser vi vara mycket viktig. Våra medarbetare får hela tiden lära sig nya saker. Med den inställningen ligger vi ofta ett steg före våra kunder. Vi har svaret redan innan de ställer frågan.
•Snabba leveranstider är en självklarhet – Att stå stilla kostar pengar. Därför strävar vi efter blixtsnabba leveranser (Benelux och Tyskland inom 1-2 arbetsdagar, resten av Europa inom 2-3 arbetsdagar, utanför EU på begäran). Vi håller ordning på vår logistik och våra lager och har ett täckande distributionsnätverk i Europa. Våra kunder kan snabbt och säkert göra sina beställningar i vår översiktliga webbutik.
•Vi kan inte säga nej! – Våra kunder förväntar sig ett stort utbud. Därför ser vi till att vi kan erbjuda ett stort sortiment. Det är vårt mål att kunna leverera allt inom området entreprenad, jordbruks och lastbilsdäck. Ett professionellt tillbehörssortiment gör hela utbudet komplett.