Våra 5 garantier

Tack vare vår internationella närvaro vet vi att snabba leveranser och leveransvillkor är precis lika viktiga som kvalitet, pris och transparens. Men vi vill också sticka ut genom att kunna erbjuda våra kunder det bästa totalutbudet.

För oss är den främsta regeln din framgång och dina fördelar. Först då kan vi bli den mest kundfokuserade däckgrossisten. Därvid har den personliga kontakten varit hörnstenen i vårt företag i 50 år.

Så är det nu och så kommer det att förbli i 50 år till!

Vårt motto: Er framgång är det som driver oss framåt.

1-Confidence.png Lita på dina däck
Vi ser alltid till att vårt faktiska utbud är anpassat efter din marknad så att du kan sänka dina kostnader. Våra attraktiva priser ska bidra till detta.
2-Knowledge.png Vår expertis är din styrka
Våra däckexperter har stor erfarenhet som de gärna delar med sig av. Våra extra beställningsverktyg gör ditt arbete enklare.
3-Service.png Vår service är gränslös
Säg vad du tänker göra och gör som du säger; det är vårt löfte till dig. Vi levererar snabbt och bidrar med rådgivning så att dina kunder blir nöjda.
4-Fast.png Snabba och enkla affärer
Vi vill att det ska vara enkelt. Du kan enkelt beställa per telefon, via e-post eller internet och har tillgång till fasta kontakter hemma och utomlands.
5-Experience.png Alltid en god kundupplevelse
Vi är stolta över att ha dig som kund. Det märker du på vår inställning och på de konkurrenskraftiga villkoren och kampanjerna. Klagomål hanterar vi på ett effektivt sätt.