Heuver, din däckspecialist

Allt om lastbil

Lastbilsdäck av hög kvalitet

Det viktigaste i transportvärlden är att alla lastbilsdäck håller allra högsta kvalitet, och att du använder det på rätt sätt. Därför hittar du i vårt sortiment en massa nya däck med hög kvalitet till attraktiva priser. Oavsett om du behöver lastbilsdäck för långa avstånd eller ska göra många stopp på en kort sträcka. I vårt kompletta utbud av däck, hjul och reservdelar till lastbilar och släpvagnar hittar du alltid det du söker.

Du kan fråga oss precis vad som helst om däck

Hos oss kan du alltid förlita dig på den kunskap och erfarenhet som vårt team byggt upp under 55 år. Du kan alltid räkna med stöd och hjälp från oss. Ta dig en titt på vår stora kunskapsbank eller kontakta våra experter för skräddarsydd rådgivning. De står alltid beredda att hjälpa dig med fackmannamässig och detaljerad rådgivning: för de bästa lastbilsdäcken för dina förutsättningar!

Våra siffror

<strong>4</strong> varuhus i Europa 4 varuhus i Europa
<strong>Worldwide</strong> leverans Worldwide leverans
Vi talar <strong>12</strong> språk Vi talar 12 språk

Om Heuver

Du kan fråga oss något

Oavsett om du vill ha ett känt toppmärke eller ett utmärkt mindre känt märke hittar du alltid lastbilsdäck av hög kvalitet hos Heuver. Dessutom kan du känna dig trygg med Heuvers över 50 års erfarenhet av lastbilsdäck! Hos oss kan du alltid förvänta dig ingående expertrådgivning för de bästa lastbilsdäcken!

Kontakta oss