Om Heuver

Heuver är en välrenommerad däckgrossist med huvudkontoret i Hardenberg, Nederländerna samt med kontor i Benelux, Frankrike, Rumänien, England och Tyskland. Vi har mer än 50 års erfarenhet. Och med vårt enorma utbud med nästan alla A- och B-märken inom lastbils och släpvagnsdäck, entreprenad- och lantbruksdäck, hör vi till den absoluta toppen i Europa.

Utöver ett oöverträffat utbud av nya däck levererar vi dessutom tillbehör som ventiler och slangar. Hos oss kan du också köpa begagnade däck. Vi köper in däckstommar och begagnade däck, renoverar dem och säljer dem till att attraktivt pris. Detta görs under våra specialisters kritiska överinseende. För vi hanterar bara hög kvalitet.

De bästa råden

Viktigare än antal är kvalitet och personlig service. Vi skräddarsyr alltså. Det låter enkelt. Men du vet lika bra som vi att det inte är så lätt som det låter. När man skräddarsyr handlar det inte bara om storlek, gummitjocklek eller profil. Det handlar om noggrann och detaljerad rådgivning. Vilken typ av däck passar bäst åt din kund? Finns det alternativ? Om så är fallet, vad är skillnaden i pris, kvalitet, grepp, bränsleförbrukning och livslängd? Våra medarbetare vet mycket om olika typer av däck och står gärna till tjänst med expertrådgivning. Dessutom har vår däckhandel tack vare sina storskaliga inköp många däck på lager och kan snabbt leverera din beställning.

Snabba leveranstider

Många av era kunder behöver snabbt nya däck. Därför levererar vi alltid snabbt – i Benelux och Tyskland inom 1-2 arbetsdagar och utanför dessa områden inom 2-3 arbetsdagar (utanför EU på begäran). Om det skulle bli nödvändigt levererar vi däcken direkt till den plats där de ska användas eller monteras.
 

Onlinebeställning

I vår webbutik visar vi alla de däck som finns i vårt sortiment. Utbudet hos denna däckbutik är aktuellt och komplett. För att kunna beställa online måste man först registrera. Vill du veta mer om vad Heuver som specialist på däck kan göra för dig och dina kunder? Ta då kontakt med oss.